MoreKnig.org
Моя коллекция
Электронная библиотека "MoreKnig.org" » Психология»Практическая психология » Зогай Ідріз » Minne, або Пам’ять по-шведськи. Методика знаменитого тренера з розвитку пам’яті

Minne, або Пам’ять по-шведськи. Методика знаменитого тренера з розвитку пам’яті

Добавлено: 6 июнь 2023, 11:10. Просмотров: 164
Кожен із нас потрапляв у ситуацію, коли не міг пригадати назву книжки та прізвище її автора, столицю якоїсь країни або ім’я людини, з якою нещодавно познайомився. Звісно, що все це потім спливає в пам’яті, але ж час уже втрачено. Отже, потрібно тренувати свою пам’ять. Тут у пригоді стане книжка Ідріза Зогая «Minne, або Пам’ять по-шведськи. Методика знаменитого тренера з розвитку пам’яті». Її автор запевняє, що опанувати цю науку може практично кожен, є тільки одна умова – регулярні тренування. А тренувати пам’ять за допомогою наведених вправ весело й цікаво.

Проте ця книжка розрахована не тільки на спортсменів-мнемоніків: легко запам’ятовувати телефонні номери, імена людей, терміни важливих справ – усе це стане в пригоді будь-кому. Особливо, як уважає автор, це може бути корисним дітям – вони дуже швидко й легко опановують навичку запам’ятовування, що безумовно допоможе їм у навчанні.

В формате PDF A4 сохранен издательский макет.
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Правообладателям и читателям!

Данное произведение защищается авторским правом. Вы можете ознакомиться с частью книги. Если начало вам понравилось, то можно приобрести легальную полную версию у нашего проверенного и надежного партнера.

Добавить отзыв или комментарий:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив