MoreKnig.org
Мои книги
Электронная библиотека "MoreKnig.org" » Детское»Детская проза » Жолдак Богдан » Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша

Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша

Добавлено: 24 май 2024, 13:10. Просмотров: 191
Видатний французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері стверджував, що «всі ми родом з дитинства». Наші дорослі досягнення ґрунтуються на дитячих спогадах та мріях. Ті, кому пощастило вчасно виявити свій талант, щасливі та відомі всьому світові. Історії геніального дитинства із серії «Життя видатних дітей» допоможуть вам і вашій дитині виявити саме той неповторний талант, що зробить вас батьками видатної особистості.

Цю книгу з серії «Життя видатних дітей» для маленьких розум­ників написав відомий прозаїк, сценарист та драматург Богдан Жолдак. Читайте захоплюючі історії про дитинство Карпа Соле­ника – мандрівного актора, гру якого визнавав найкращою навіть Тарас Шевченко; Йосипа Тимченка – найпершого в світі винахід­ника кіна, який жив в Одесі; Івана Піддубного – найвидатнішого світового борця, шестикратного чемпіона світу, який змагався у надважкій категорії; Юрія Кондратюка – дивовижного винахідни­ка, який був автором розрахунків польоту та висадки американ­ців на Місяць; Миколу Лукаша – найкращого українського пере­кладача, який знав понад двадцять мов і перекладав найцінніші шедеври.

Книга для допитливих мрійників.
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Добавить отзыв или комментарий:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив