MoreKnig.org

Потайна кімната

Добавлено: 22 январь 2023, 07:10. Просмотров: 361
Йорн Лієр Горст — один з найвідоміших норвезьких детективістів, переможець премії Nordic Noir Thriller of the Year 2018 року. Його ім'я посідає перші позиції офіційних списків бестселерів Норвегії впродовж багатьох років. Колишній офіцер поліції і слідчий, Йорн Лієр Горст нині займається виключно літературною діяльністю. У Норвегії сумарний наклад його романів становить два мільйони примірників. Твори перекладені на 26 мов. Серія про головного героя тетралогії Вістінґа незабаром буде адаптована в телесеріал, над яким працюють ті самі продюсери, що працювали над фільмом «Дівчина з татуюванням дракона». Роман «Потайна кімната» — другий у тетралогії «Cold Cases».

15 років тому рибалка Симон Мейєр вийшов зі свого дому, і більше його ніхто не бачив. Розслідування таємничого зникнення поновив відділ давніх нерозкритих справ, спираючись на нові наукові досягнення криміналістики.

Через день після смерті відомого політика, у його літньому будиночку було знайдено дивну схованку. Вільяму Вістінґу доручено конфіденційне розслідування, і він несподівано знаходить ключ до справи зникнення Мейєра.

Що насправді трапилось тоді, багато років тому, ми можемо дізнатись із нового роману серії Cold Cases, де знову зустрінемося з інспектором Вістінґом, журналісткою Ліне і слідчим Адріаном Стіллером.
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Скачать: potayna-kmnata.fb2
Размер файла: 1,73 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: potayna-kmnata.rtf
Размер файла: 1,35 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: potayna-kmnata.txt
Размер файла: 477,81 Kb
Чем читать этот формат книги

Добавить отзыв или комментарий:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив