MoreKnig.org

The Doorbell Rang

Автор:
Добавлено: 29 май 2018, 08:38. Просмотров: 753
Рекс Стаут (1886 р.) – один із найстаріших і найпопулярнішпх представників детективного жанру в сучасній Америці. Служив на флоті, перемінив багато професій. Писати почав у 1912 році, але слава прийшла до нього пізніше, в 1934 році, коли на сторінках його романів з’явився детектив Hipo Вулф. Письменник створив про нього більше чотирьох десятків книжок, які вийшли загальним тиражем понад п’ятнадцять мільйонів примірників.

Герой романів Рекса Стаута – приватний детектив Hipo Вулф – неодружений дивак, що живе в своєму нью-йоркському будинку з вірним помічником Арчі Гудвіном та кухарем Фріцом. З дому Вулф у справах не виходить, хіба що на виставку орхідей та на обід у клубі гурманів.

Про Вулфа письменник розповідає вустами Арчі Гудвіна, що дуже схожий на холмсівського доктора Уотсона. Однак Гудвінові Вулф довіряє набагато більше – його помічник ремесло детектива знає до тонкощів. Він – очі, вуха і ноги Вулфа.

Всі романи Рекса Стаута відповідають класичним правилам побудови сюжету в детективному творі.

Більшість романів Рекса Стаута, як і «Дзвінок у двері», розповідають про тіньові боки славнозвісного американського способу життя і часто нагадують романи факту. З англійської переклав Олекса Логвиненко

Перекладено за виданням: The First Rex Stout Omnibus, Penguin Books, Harmonsworth, 1976
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Скачать: the-doorbell-rang.fb2
Размер файла: 611,58 Kb
Чем читать этот формат книги
Скачать: the-doorbell-rang.rtf
Размер файла: 545,5 Kb
Чем читать этот формат книги
Скачать: the-doorbell-rang.txt
Размер файла: 293,8 Kb
Чем читать этот формат книги

Добавить отзыв или комментарий:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив