MoreKnig.org

Оповідки про хронопів і фамів

Добавлено: 10 март 2023, 10:10. Просмотров: 153
«Оповідки про хронопів і фамів» (1962) — одна з легендарних книжок Хуліо Кортасара, в якій поетичний погляд протистоїть убозтву рутинного життя і здорового глузду. Кортасар стає на боці творчої уяви та їдкого гумору сюрреалістів.

Збірка проникливих оповідань і карикатур є чудовим знайомством із безконечним світом одного з найкращих письменників ХХ сторіччя й гарантованою протиотрутою проти помпезності й нудьги. Цією книжкою Кортасар скріплює безумовну й остаточну угоду про спільництво зі своїми читачами.

«Герої Кортасара — найзвичайніші люди, їх поєднує рутина випадкових прив’язаностей і таких самих випадкових незгод. Атмосфера — марки цигарок, вітрини, прилавки, пляшки віскі, аптеки, аеропорти, перони — найзвичайніша. ...Та поволі починаєш розуміти, що це не так. Оповідач уміло втягує нас у свій страхітливий світ, де немає місця радості», — писав Хорхе Луїс Борхес. Усі права застережені. Жодну частину цього видання не можна переви­да­ва­ти, перекладати, зберігати в пошукових системах або передавати у будь-якій формі та будь-яким засобом (електронним, механічним, фотокопіюванням або іншим) без попередньої письмової згоди на це ТОВ «Видавництво Анетти Антоненко». ISBN 978-617-553-007-8

© JULIO CORTÁZAR, 1962 and HEIRS OF JULIO CORTÁZAR

© Галина Грабовська, український переклад, 2022

© «Видавництво Анетти Антоненко», 2023
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Скачать: opovdki-pro-hronopv-famv.fb2
Размер файла: 576,44 Kb
Чем читать этот формат книги
Скачать: opovdki-pro-hronopv-famv.rtf
Размер файла: 707,83 Kb
Чем читать этот формат книги
Скачать: opovdki-pro-hronopv-famv.txt
Размер файла: 122,01 Kb
Чем читать этот формат книги

Добавить отзыв или комментарий:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив