MoreKnig.org

Cьоме пророцтво Семіраміди

Добавлено: 7 март 2020, 21:11. Просмотров: 532
Життя в галактиці Чумацький Шлях невпізнанно змінилося. Воно минає у світі Тіней, Безсмертних, Відьом і Ропух. Подорожі до далеких планет стали такими ж звичними як поїздка на метро, спілкування з померлими — все одно що розмова по скайпу. Та попри це людство так і не знайшло відповіді на питання: ХТО нас створив? Чи існує штучний розум в сусідніх галактиках? Як змінити минуле і передбачити майбутнє?

У пошуках відповіді на ці питання герої повістей та оповідань долають сотні світлових років, проходять крізь невидимі двері в просторі, поринають у глибини свідомості. В цих мандрах вони зустрічають небезпечних Космічних Кіллерів, Фатальну Відьму і Вовка-телезірку….

Чи вдасться землянам з майбутнього знайти відповіді на питання, які здавна хвилюють людство, чи вони так і залишаться загадкою, яка вабитиме все нових і нових шукачів істини?
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Правообладателям и читателям!

Данное произведение защищается авторским правом. Вы можете ознакомиться с частью книги. Если начало вам понравилось, то можно приобрести легальную полную версию у нашего проверенного и надежного партнера.

Добавить отзыв или комментарий:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив