MoreKnig.org

Гра у три руки

Добавлено: 26 май 2018, 09:40. Просмотров: 848
Детективи відомого українського письменника Олексія Волкова, лікаря за фахом, завжди неординарні. Навіть найдосвідченішому читачеві зазвичай до останніх сторінок не вдається спрогнозувати розв'язку.

В романі «Гра у три руки», на відміну від попередніх, уперше за багаторічну практику «доктора детективних наук» Олексія Волкова головну партію виконує жінка, яка намагається розплутати клубок обставин, здатних запросто зламати хребет і сильному чоловікові. Втім, існують жінки, здатні пограти в «чоловічі» ігри. Комбінації в їхньому виконанні елегантніші, удари влучніші, а відчуття жалю чи прояви пощади іноді взагалі відсутні. Але як би там не було, дві жіночі руки слабші від чоловічих. Чи не забракне їм сили у найбільш вирішальну мить?

Однак цим не вичерпується головна інтрига роману! Паралельно зі своєю героїнею автор наважується на спробу самотужки проаналізувати процеси, що відбуваються в її душі та свідомості. Ризикована і невдячна справа, адже збагнути жінку до кінця не вдавалося ще нікому. Що вийшло? Судіть самі...
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Скачать: gra-u-tri-ruki.fb2
Размер файла: 1,02 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: gra-u-tri-ruki.rtf
Размер файла: 1,02 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: gra-u-tri-ruki.txt
Размер файла: 420,2 Kb
Чем читать этот формат книги

Добавить отзыв или комментарий:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив